Blog Site Problems

7th August 2019 — 6 Comments

SOLVED?


Dick Stout first alerted me ( a while ago ) to problems accessing my blog. When he clicked, he was presented with the Bedford Button post of the 6th June. I hear that others are having the same problem and I reckon it was something I did around that time. Sorry. Fix below.

This what my front page looks like and is on every new post I make.

Partial Screenshot

Click Here

POTENTIAL FIX – FORCE RESET

If you are presented with to old front page try hitting F5 on your keyboard to force refresh of the cache. If this doesn’t work try GOOGLING for a solution. There are many sites that will help you. Here’s another.

GOOD LUCK

Courtesy Ian Murray

John

Posts Twitter

The copyright owner of content on this blog is John Winter, unless noted otherwise. Every effort has been made to assure no material was used without permission. If you are the owner and find that your material was inadvertently used without permission then please contact me. Your material will be removed immediately or your copyright message will be added, whatever you prefer.

6 responses to Blog Site Problems

  1. I haven’t had a problem. Thank you for the acknowledgement, but you can use it any time without and I don’t charge royalties..

  2. Still having problems John, sorry. Ron Guinazzo is also having same problem.

  3. I’m at a loss . . . sorry.
    This has solved problems for some subscribers.

    Incidentally, when I click on my name from your site, it goes to my current post.

  4. I’ve realised that 6th June was when I made my site ‘secure’ . . . after many problems. In light of this I have raised a ticket with my host company. Let’s wait and see what they say.

  5. The chap in the armour looks prepared if anyone hits your F buttons on Settings.
    Luckily we don’t need them with our Apple gear.
    The site opened normally for me.

Would you like to leave a response?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.